Herlufsholm Skole

Herlufsholm Skole er en skole, man kender på de mange traditioner, historiske rødder og ånd. Det værner vi om, men vi sørger samtidigt for, at traditionerne går hånd i hånd med skolens og samfundets udvikling.

 

Her på skolen går undervisning, fritidsliv, hjem og kostskole op i en højere enhed. Atmosfæren er præget af nærhed og åbenhed mellem eleverne, samt mellem lærere og elever – og det smitter af på undervisningen. Vi har ambitioner om at være en skole i verdensklasse og sætter os hvert år nye mål for, hvordan vi kommer nærmere skolens vision og mission.

 

De centrale værdier i livet på Herlufsholm er tryghed, tolerance, udvikling både fagligt og personligt og ansvarlighed. Vores elever skal tage ansvar for deres egen indsats, for samværet med andre mennesker og i forhold til skolens regler.

 

Vi håber, de nødvendige informationer kan findes her på siden – hvis ikke, så tøv ikke med at kontakte os. Find kontaktinformationer HER 

  Klik på billedet
Elevernes trivsel og tryghed er i fokus
Smukke rammer
HERLUFSHOLM SKOLE OG GODS - HERLUFSHOLM ALLÉ 170 - 4700 NÆSTVED - DENMARK - TEL +45 55 75 35 00 - FAX +45 55 75 35 14 - REKTORKONTOR@HERLUFSHOLM.DK
Hovedredaktør Christina Elvira Dahl e-mail: cda@herlufsholm.dk - CVR-nr. 85896318