Pre-IB

Pre-IB på Herlufsholm er det perfekte springbræt til en IB-uddannelse. Vi tilbyder 1 års mulighed for at vænne sig til den engelske studieform, at forbedre og styrke sine studiekompetencer og at opnå det rette modenhedsniveau. For at forberede eleverne bedst muligt til den internationale studentereksamen, har vi samlet et udvalg af fag, der tilsammen giver den bedst mulige ballast til at starte i IB på Herlufsholm.

 

På Herlufsholm har vi et særligt fokus på det danske sprog. Dansk er det primære kommunikationssprog, selvom al undervisningen foregår på engelsk. Vi tilbyder danskundervisning på tre niveauer, og for udenlandske elever er det også muligt at få et intensivt danskkursus i begyndelsen af skoleåret.

 

Pre-IB introducerer IB-studieformen både i undervisning, til prøver og eksaminer og ved at træne de færdigheder, som eleverne får brug for, hvis de ønsker at klare sig godt på IB-uddannelsen. Vi vil gerne engagere og inspirere vores elever til at opnå mere. Pre-IB hjælper eleverne med at blive mere selvsikre, ansvarlige og refleksive – en fordel på deres videre uddannelser.

 

Pensum er opbygget omkring kernefag, hvor det er nemt at tilføje dybde og tværfaglige perspektiver. Alle elever tildeles også en mentor, som følger og støtter dem i deres udvikling. Mentorens rolle er at inspirere og guide eleven til at opnå mere, fokusere og prioritere i hverdagens opgaver.

 

Læs mere om Pre-IB HER

 

Kontakt IB-koordinator Natascha Philip, hvis du har spørgsmål om Pre-IB:
e-mail nap@herlufsholm.dk

 

 

Vigtige informationer:

 

Omregningstabel til karakterer kan findes HER

 

Fagvalgsblanket til Pre-IB kan findes HER  

 

Information om valgfag kan findes HER

 

Information om math level kan findes HER

 

Prior Core kan findes HER

  Klik på billedet
Bliv klar til en international uddannelse
Prep-IB svarer til 9. klasse og 1.g
En kombination af danske og internationale fag
Mulighed for at afslutte med IGCSE eksaminer
HERLUFSHOLM SKOLE OG GODS - HERLUFSHOLM ALLÉ 170 - 4700 NÆSTVED - DENMARK - TEL +45 55 75 35 00 - FAX +45 55 75 35 14 - REKTORKONTOR@HERLUFSHOLM.DK
Hovedredaktør Christina Elvira Dahl e-mail: cda@herlufsholm.dk - CVR-nr. 85896318