Samarbejdet med SOS Børnebyerne fortsætter
Vi havde i onsdag d. 22. februar besøg af den nye direktør for SOS Børnebyerne, Mads Klæstrup Kristensen, og hans relationschef Janda Campos.


Besøget skulle sikre, at Herlufsholm Skole og Gods og SOS Børnebyerne kan fortsætte det stærke 20-årige samarbejde. Vi bekræftede, at vores organisationer har meget tilfælles, i og med at begge beskæftiger sig med at skabe gode voksne, og at arbejdet med at skabe bedre vilkår for andre er en vigtig del af en skolegang på Herlufsholm.


På dagen talte vi om måder, vi kan udvikle vores samarbejde i de kommende år og håber at det næste år vil se initiativer, hvor eleverne kan være med til at bestemme, hvad de indsamlede penge skal gå – og møde endnu flere fra SOS Børnebyerne.

 

På billedet ses foruden direktør Mads Klæstrup Kristensen og relationschef Janda Campos, rektor, ansvarlige for SOS Børnebyerne på Herlufsholm Dorte Carlsen Møller og eleverne Charlotte Liv Houmann Christensen og Thea Raben. Klik på billedet
HERLUFSHOLM SKOLE OG GODS - HERLUFSHOLM ALLÉ 170 - 4700 NÆSTVED - DENMARK - TEL +45 55 75 35 00 - FAX +45 55 75 35 14 - REKTORKONTOR@HERLUFSHOLM.DK
Hovedredaktør Christina Elvira Dahl e-mail: cda@herlufsholm.dk - CVR-nr. 85896318