Stiftelsen

Herlufsholm har en fantastisk historie, som vi gerne vil dele med andre.

 

Her på siden kan man læse mere om Herlufsholms tid som benediktinerkloster, om grundlæggelsen af skolen og områdets udvikling. Man finder også informationer om området i dag, blandt andet om de dejlige skovområder, og om mulighederne for at fiske i Susåen eller ride en tur i en af vores skove.

 

Har man lyst til at opleve Herlufsholm, kan man downloade og printe rundturskortet og tage det med herud. Bemærk, at skolen er en kostskole, hvorfor eleverne bor her. De vil værdsætte respekt for deres privatliv. Ferier er derfor en oplagt mulighed for at gå omkring mellem de gamle bygninger og nyde stilheden, velvidende, at man ikke generer nogen.

 

Hvis man overvejer Herlufsholm som skole, kan man læse mere om vores vision, værdier og uddannelser her på siden under de andre menupunkter. Alle er også velkomne til at skrive en e-mail til os på rektorkontor@herlufsholm.dk eller ringe på +45 5575 3500.

  Klik på billedet
HERLUFSHOLM SKOLE OG GODS - HERLUFSHOLM ALLÉ 170 - 4700 NÆSTVED - DENMARK - TEL +45 55 75 35 00 - FAX +45 55 75 35 14 - REKTORKONTOR@HERLUFSHOLM.DK
Hovedredaktør Christina Elvira Dahl e-mail: cda@herlufsholm.dk - CVR-nr. 85896318