Hvorfor vælge os?
Herlufsholm Skole er meget mere end blot en skole.

 

Det er en skole, hvor eleverne stræber efter mere – de træder ind i et særligt fællesskab – og skaber venskaber for livet. For dem, der har viljen, kan Herlufsholm Skole åbne døren til internationale oplevelser, faglige udfordringer og personlig udvikling.

 

Vælg Herlufsholm hvis:

 

·   Du vil gå på Danmarks ældste kostskole

 

Herlufsholm Skole blev grundlagt i 1565 og kan i 2015 fejre 450 år som skole. Her på skolen går undervisning, fritidsliv, hjem og kostskole op i en højere enhed. Vi tilbyder dig et rigt aktivitetsprogram, mange fællesaktiviteter og en helt særlig atmosfære præget af nærhed og åbenhed mellem elever, samt mellem lærere og elever.

 

·   Du prioriterer kvalitet i undervisningen og ønsker de rette faglige kundskaber til din videre uddannelse

 

Vores undervisere brænder for deres fag og dygtiggør sig hele tiden. Vi skaber nye studieretninger, inspirerer dig til refleksion og udfordrer dig på det niveau, du befinder sig på.

 

·   Du vil opleve en helt særlig stemning: Den historiske ånd skaber et unik fællesskab og mange traditioner centreret omkring skolens grundlæggere

 

Herlovianerfællesskabet omfavner eleverne, når de begynder på skolen. Skolens bygninger vil minde dig om din placering i historien, og vores mange traditioner ærer dem, der har lagt fundamentet til din uddannelse her hos os.

 

·   Du vil have mulighed for at engagere dig i faglige, sportslige og kreative aktiviteter sammen med ligesindede på skolen

 

Hvis du har lyst til at bruge mere tid sammen med dine skolekammerater her på skolen, så tilbyder vi et stort udvalg af muligheder – lige fra fodbold, fægtning og dans til klaverspil, teater og sang. På Herlufsholm sker der altid noget.

 

·   Du ønsker et internationalt sigte og vil forberedes på et liv som verdensborger

 

Som den eneste skole i Skandinavien er vi medlem af Round Square. Vi giver dig mulighed for at deltage i Duke of Edinburgh-programmet og komme på konferencer og udvekslingsophold.


 Klik på billedet
Vores undervisere brænder for deres fag
Tradition og fællesskab skaber unikke rammer for eleverne
Herlufsholm er Danmarks ældste kostskole
Smukke rammer med mange grønne områder
HERLUFSHOLM SKOLE OG GODS - HERLUFSHOLM ALLÉ 170 - 4700 NÆSTVED - DENMARK - TEL +45 55 75 35 00 - FAX +45 55 75 35 14 - REKTORKONTOR@HERLUFSHOLM.DK
Hovedredaktør Christina Elvira Dahl e-mail: cda@herlufsholm.dk - CVR-nr. 85896318