Herlufsholms grundskole holder til i egen, nyrenoveret bygning

Kom og besøg os

Du og din familie kan helt uforpligtende komme på besøg på Herlufsholm Skole til et af vores Åbent hus arrangementer.

Åbent hus er en mulighed for at få en rundvisning på skolen og høre mere om de forskellige uddannelser. Vi holder arrangementet på en lørdag, hvor der er undervisning for eleverne, således at det er muligt at mærke livet og kulturen her hos os. Der vil være elever og lærere til stede, som du kan snakke med.

Vi anbefaler, at du deltager i hele arrangementet og går ind på vores Facebookside for at se dagens specifikke program. Er du ikke medlem på Facebook, kan du tilmelde sig arrangementet via nedenstående formular og derigennem få besked om dagens program samt om eventuel aflysning.

I skoleåret 2020/2021 holder Herlufsholm Skole åbent hus:

  • 3. oktober

Åbent hus med rundvisning og mulighed for at tale med lærere og elever. Arrangementet begynder kl. 12:00 og varer til ca. 15:30. Der vil i forbindelse med rundvisningen være mulighed for at få en sandwich og lidt at drikke.

  • 12. december (MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER PGA. COVID-19)

Åbent hus med rundvisning og mulighed for at tale med lærere og elever. Arrangementet begynder kl. 12:00 og varer til ca. 15:30. Der vil i forbindelse med rundvisningen være mulighed for at få en sandwich og lidt at drikke.

  • 19. januar (MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER PGA. COVID-19)

Informationsaften for alle, som er interesserede i at starte i 6. eller 7. klasse. Her informeres om skolestart, vores fokus på trivsel og kammeratskab, faglighed og forventninger og livet som elev på Herlufsholm. Arrangementet starter kl. 19:00 og varer til ca. 20:30

  • 6. februar (MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER PGA. COVID-19)

Åbent hus for ungdomsuddannelserne; 10. klasse, STX og IB Diploma med rundvisning og mulighed for at tale med lærere og elever. Arrangementet begynder kl. 12:00 og varer til ca. 15:00

 

Meld dig til

Meld dig til herunder. Når dagen nærmer sig, sender vi dig en hilsen med informationer om dagens program, praktiske informationer og lignende. I tilfælde af aflysning vil du få besked.

E-mail
Choose dateWe would like to hear about