Herlufsholm event i Paris

Find our English version here.

 

Den 24. januar besøger repræsentanter fra Herlufsholm Paris og inviterer i den forbindelse til et event, hvor de danske ungdomsuddannelser er i centrum.

Rektor på Herlufsholm Flemming Zachariasen byder velkommen, hvorefter Leder af internationale anliggender og udvikling Ann Hansen holder et generelt oplæg om ungdomsuddannelserne i Danmark. Efter en halv times pause med snitter, kaffe og god mulighed for at stille spørgsmål, fortæller Flemming Zachariasen om Herlufsholm, kostskolen og livet som elev på skolen i dag.

Hvis I overvejer en kostskole i Danmark, er her en unik chance for at høre mere om Herlufsholms særegne historie, de mange traditioner og mulighederne for både dansk og international uddannelse.

 

Læs mere:

Et helt liv på HerlufsholmAnn Hansen fortæller om, hvordan det var at starte som elev på Herlufsholm og siden hen at vende tilbage som lærer og blive en del af ledelsen. 

Use the IB Diploma as a gateway to an international lifeNatascha Philip, Leder af IB, fortæller om fordelene ved at tage en international studentereksamen.

Fremtiden tilhører de internationaleRektor Flemming Zachariasen deler sine tanker om, hvad global uddannelse er, og hvorfor det er en af grundelementerne i Herlufsholms uddannelsessyn.

 

Praktisk information

24. januar kl 16:30 - 18:30

Herlufsholm inviterer til uddannelsesarrangement på hotellet Hyatt Regency Paris Etoile

Programmet:

16:30: Rektor Flemming Zachariasen byder velkommen
16:40 - 17:10: Oplæg om ungdomsuddannelserne i Danmark v. Ann Hansen
17:10 - 17:30: Snitter, kaffe og uformel snak
17:30 - 18:15: Oplæg om Herlufsholm v. Flemming Zachariasen
18:15 - 18:30: Spørgsmål og afslutning

Tilmelding senest d. 22. januar.

Tilmeld jer arrangementet herunder og følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende fortæller om skolen, dens hverdag og livet som kostelev.

Choose a date