Skønne elever på Herlufsholm

Herlufsholm events i Asien

Find our English version here.

I februar og marts besøger Ann Hansen fra Herlufsholm fire udvalgte byer i Asien og inviterer i den forbindelse til et spændende events, hvor de danske ungdomsuddannelser er i centrum.

Ved disse events vil Leder af internationale anliggender og udvikling Ann Hansen holde et generelt oplæg om ungdomsuddannelserne i Danmark og derefter fortælle om Herlufsholm og livet som elev på skolen i dag.

Hvis I overvejer en kostskole i Danmark, er her en unik chance for at høre mere om Herlufsholms særegne historie, de mange traditioner og mulighederne for både dansk og international uddannelse.

Rejseplanen er som følger:

 

  • Hong Kong 26. februar

kl. 9:30 - 11:30 & kl. 17:00 - 19:00 i Den Danske Sømandskirke Hong Kong

  • Singapore 2. marts 

kl. 10 - 12 i Den Danske Sømandskirke Singapore (10 Pender Rd.) - Med kaffe, boller m. pålæg og kage

  • Bangkok 4. marts

kl. 10 - 12 & kl. 19:00 - 21:00 på GLOWFISH - Asoke Towers, Sukhumvit 21 Road, Wattana, Bangkok 10110 Thailand

  • Manila 7. marts

kl. 9:30-11:30 & kl. 16:30 - 18:30 i Eurovilla 4 Bldg, A. Arnaiz Ave., Legazpi Village 1229, Legazpi Village, Makati, Metro Manila, Philippinerne

 

Hvis du gerne vil møde vores repræsentant og er forhindret i at komme til vores events, så har du også mulighed for at kontakte Ann Hansen på akh@herlufsholm.dk og aftale et alternativt mødetidspunkt i forbindelse med hendes udlandsrejser.

 

Læs mere:

Et helt liv på HerlufsholmAnn Hansen fortæller om, hvordan det var at starte som elev på Herlufsholm og siden hen at vende tilbage som lærer og blive en del af ledelsen. 

Use the IB Diploma as a gateway to an international life: Natascha Philip, Leder af IB, fortæller om fordelene ved at tage en international studentereksamen.

Fremtiden tilhører de internationaleRektor Flemming Zachariasen deler sine tanker om, hvad global uddannelse er, og hvorfor det er en af grundelementerne i Herlufsholms uddannelsessyn.

Tilmelding

Tilmeld jer arrangementet herunder og følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende fortæller om skolen, dens hverdag og livet som kostelev.

Tilmelding til Events

INFO
Choose a date