Elever fra Herlufsholm til Colorrun

Herlufsholm besøger Atlanta

Find our English version here.

Den 3. april besøger repræsentanter fra Herlufsholm Atlanta og inviterer i den forbindelse til et event, hvor de danske ungdomsuddannelser er i centrum.

Leder af internationale anliggender og udvikling Ann Hansen holder et generelt oplæg om ungdomsuddannelserne i Danmark. Efter en halv times pause med snitter, kaffe og god mulighed for at stille spørgsmål, fortæller Ann om Herlufsholm, kostskolen og livet som elev på skolen i dag.

Hvis I overvejer en kostskole i Danmark, er her en unik chance for at høre mere om Herlufsholms særegne historie, de mange traditioner og mulighederne for både dansk og international uddannelse.

 

Læs mere:

Et helt liv på HerlufsholmAnn Hansen fortæller om, hvordan det var at starte som elev på Herlufsholm og siden hen at vende tilbage som lærer og blive en del af ledelsen. 

 Use the IB Diploma as a gateway to an international lifeNatascha Philip, Leder af IB, fortæller om fordelene ved at tage en international studentereksamen.

 Fremtiden tilhører de internationaleRektor Flemming Zachariasen deler sine tanker om, hvad global uddannelse er, og hvorfor det er en af grundelementerne i Herlufsholms uddannelsessyn.

 

Praktisk information

3. april kl. 16:30 – 18:30

Crowne Plaza Atlanta – Midtown

590 West Peachtree Street NW, Atlanta | Geogia | 30308

 

Programmet:

16:30: Leder af Internationale Anliggender Ann Hansen byder velkommen

16:40 – 17:10: Oplæg om ungdomsuddannelserne i Danmark

17:10 – 17:30: Snitter, kaffe og uformel snak

17:30 – 18:15: Oplæg om Herlufsholm Skole og Kostskole

18:15 – 18:30: Spørgsmål og afslutning

 

Tilmelding senest d. 1. april.

Tilmeld jer arrangementet herunder og følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende fortæller om skolen, dens hverdag og livet som kostelev.

Tilmelding til Events

INFO
Choose a date