Skønne elever på Herlufsholm

Faglighed på et fundament af tradition

Frygt Gud, gør ret og forlad dig ikke på mennesker”. Således står skrevet på Skolebygningens våbenskjold. Ordene er Birgitte Gøyes og møder alle, der kommer til Herlufsholm. De minder os om, at Herlufsholm er en skole med en lang, spændende historie, og som er grundlagt på solide danske, humanistiske værdier.

Herlufsholm Skole blev stiftet d. 23. maj 1565 som en skole for adelige og ærlige mænds børn. Således skulle skolen rette sig til både børn af adelen, men også til de børn, der havde lyst og evner til lærdom og dannelse.

3 gode grunde til at vælge Herlufsholm

  1. Du tager din fremtid alvorligt

    Herlufsholm er for de nysgerrige og ambitiøse, der prioriterer kvalitet i undervisningen og ønsker de rette faglige kundskaber til din videre uddannelse. Vores undervisere brænder for deres fag og dygtiggør sig hele tiden. Vi skaber nye studieretninger, inspirerer dig til refleksion og udfordrer dig på det niveau, du befinder dig på.

  2. Du ønsker en skole, der tilbyder mere end undervisning

    Herlufsholm er en beslutning om at engagere sig. Ikke kun i din faglige dannelse, men også i et utal af aktiviteter, i velgørenhed, i din personlige udvikling og i din omverden. Vi plejer at sige, at ”der er ikke plads til ligegyldighed” – vi vil gerne hjælpe dig med at dyrke det, du brænder for.

  3. Du ser gensidig respekt som et vilkår for samvær

    Vi er forpligtet på hinanden. Derfor forventer vi på Herlufsholm, at vi omgås hinanden med respekt, tillid og troværdighed. Du skal tage ansvar for dit eget liv og for den måde, hvorpå du påvirker andres. Vi vil gerne forberede dig på et liv som verdensborger. Derfor får du mulighed for at deltage i et utal af internationale aktiviteter, udveksling og kulturoplevelser.

Læs mere om skolen

Gå til skolens hjemmeside for at læse mere om en ualmindelig skole, der har meget at byde på for de elever, der prioriterer faglighed, kvalitet og kammeratskab.