Herlufsholms grundskole holder til i egen, nyrenoveret bygning

Informationsmøde eller individuel samtale

Du og din familie kan helt uforpligtende komme på besøg på Herlufsholm Skole til et af vores arrangementer - disse er dog ændret til virtuelle arrangementer i denne corona-tid. Du er også altid velkommen til at booke en individuel samtale ved interesse for Pre-IB/IB, STX eller Kostskolen, hvilket du kan gøre i nedenstående formular.

Ved vores normale Åbent hus arrangementer er det en mulighed at få en rundvisning på skolen og høre mere om de forskellige uddannelser. Vi holder arrangementet på en lørdag, hvor der er undervisning for eleverne, således at det er muligt at mærke livet og kulturen her hos os. Der vil være elever og lærere til stede, som du kan snakke med.

I skoleåret 2021 holder Herlufsholm Skole informationsmøder og samtaler: 

  • Virtuelle, individuelle samtaler for Pre-IB/IB, STX og Kostskolen

Grundet de gældende covid-19 restriktioner kan vi som yderste løsning nu kun tilbyde en virtuel samtale gennem programmet TEAMS. 

En virtuel samtale er for dig, som er interesseret i IB, STX eller Herlufsholm Kostskole. Her har du mulighed for at snakke med lederen for gymnasiet, lederen for IB eller lederen for Kostskolen. Du kan høre om skolegangen, vores fokus på trivsel og kammeratskab, faglighed og forventninger samt livet som elev på Herlufsholm. 

Du tilmelder dig i nedenstående formular ved at vælge "virtuel samtale". Herefter vil du blive kontaktet af skolen med en indkaldelse til samtale via TEAMS. 

  • 29. maj kl. 10.00 - virtuelt informationsmøde for grundskolen

Grundet de gældende covid-19 restriktioner kan vi som yderste løsning nu kun tilbyde et virtuelt informationsmøde gennem programmet TEAMS. 

Informationsmødet er for alle, som er interesserede i at starte i grundskolen. Her informerer vores grundskoleleder om skolestart, vores fokus på trivsel og kammeratskab, faglighed og forventninger samt livet som elev på Herlufsholm. Arrangementet starter kl. 10.00 og varer til ca. 11.00.

Du tilmelder dig i nedenstående formular. Herefter vil du blive kontaktet af skolen med en indkaldelse til informationsaftenen via TEAMS. Frem til den 9. juni kan du hente et net med materialer om skolen på Rektorkontoret.

  • 9. juni kl. 19.00 - virtuel informationsaften for grundskolen 

Grundet de gældende covid-19 restriktioner kan vi som yderste løsning nu kun tilbyde en virtuel informationsaften gennem programmet TEAMS. 

Informationsaftenen er for alle, som er interesserede i at starte i grundskolen. Her informerer vores grundskoleleder om skolestart, vores fokus på trivsel og kammeratskab, faglighed og forventninger samt livet som elev på Herlufsholm. Arrangementet starter kl. 19.00 og varer til ca. 20.00.

Du tilmelder dig i nedenstående formular. Herefter vil du blive kontaktet af skolen med en indkaldelse til informationsaftenen via TEAMS. Frem til den 9. juni kan du hente et net med materiale om skolen på Rektorkontoret.

Meld dig til

Meld dig til herunder. Når dagen nærmer sig, sender vi dig en hilsen med informationer om dagens program, praktiske informationer og lignende. I tilfælde af aflysning vil du få besked.

E-mail
We would like to hear about