14

Fugleskydning 27. august 2022

26/8-2022

Nedenfor følger praktiske informationer om Fugleskydning, og her finder du et kort over området:

Dagens program:
09.00 Morgenbord - vi synger “Sol er oppe”
09.40 Alle elever samles til procession.
10.00 Procession
11.40 Middagsbord – klipfiskebudding og kirsebærsuppe
15.00 Chokoladebord for elever og forældre i Klostergården og på Grønne plads
16.30 Fugleskydningen slutter

17.50 Aftensbord

19.00 Fugleskydningsbal i Klosterbygningen for 10GO og gymnasiet 1.-3.g
19.00 Fugleskydningsbal i Galen for 8.-9. klasse
23.00 Festfyrværkeri afslutter festen.
23.15 ”Buefest” i Klostergården for 3.g - dageleverne tager hjem, og kosteleverne (8.kl. – 2.g) går hjem til egen elevgård
23.15 Natmad/sodavand på egen elevgård
24.00 Sengning for 8.kl. – 2.g
01.15 ”Buefest” for 3.g slutter – dagelever tager hjem, og kostelever går på egen elevgård

 

Rygning og alkohol til Fugleskydning
Herlufsholm er en røgfri skole og rygning på skolens område er derfor ikke tilladt.

Fugleskydning strækker sig over hele dagen, og vi holder derfor dagsprogrammet alkoholfrit for eleverne. Vi ved selvfølgelig godt, at flere af jer gerne vil nyde et glas køligt vin eller en god øl, når vi slår os ned i det grønne i Nyhave. Vi beder jer dog alligevel på denne dag om at støtte op om et festligt arrangement, hvor samværet er i centrum, og signalet fra os som voksne rollemodeller er konsekvent. Fra middagstid er det muligt for forældre og gæster at købe vin, øl, sodavand og forskellige læskende drikke i skolens boder – salgets overskud går som altid til SOS-Børnebyerne og Elevernes Rejsefond – men alkoholen er kun til forældre og gæster – og ikke til eleverne. Det er ikke tilladt selv at medbringe drikkevarer til Fugleskydningen.

Når Fugleskydningens dagsprogram er ovre kl. 16.30 og forældre og gæster tager hjem, holder Herlufsholm fugleskydningsbal for eleverne fra kl. 19.00.

Parkering: Bemærk, at det ikke er muligt at køre ind på selve skolens område, medmindre man skal benytte de dedikerede handicapparkeringspladser. Ellers er parkering udelukkende ved kirkegården - se et kort over området her.

Boder: På Grønne Plads opstilles forskellige boder, hvor man kan købe drikkevarer og mad. Husk, at du kan bestille fra Noers i forvejen.

Picnicområde i Nyhave: Pavilionner, borde og stole m.m. kan opstilles på det markerede område i Nyhave efter kl. 11.00, hvor processionen er slut.