Studentum.jpg

Herlufsholms medarbejdere inspirerer unge til en karriere i undervisning

19/6-2019

Det er klart, at Herlufsholm som landets ældste og største kostskole konstant stræber imod at være et attraktivt valg for elever, der ønsker den bedst mulige uddannelse. Den bedste uddannelse får man naturligvis af de bedste undervisere, og dem er der heldigvis også rigtig mange af på Herlufsholm. Missionen er at give hver enkelt elev optimale forudsætninger for at tilegne sig viden og færdigheder til at kunne klare sig efter skoletiden, men kun få steder finder man så engagerede undervisere og så veludviklede relationer mellem lærere og elever som på Herlufsholm.

Vores undervisere er dog ikke kun eksemplariske i deres daglige arbejde med eleverne. De fungerer også som rollemodeller og forbilleder for de unge, som overvejer at gå lærervejen og gøre karriere i uddannelsessektoren. Der er flere eksempler på tidligere elever, der vender tilbage til Herlufsholm som undervisere - muligvis inspireret af oplevelser med lærere i egen skoletid. De gode forbilleder er i høj grad nødvendige.

Derfor vil vi gerne dele vores forbilleder med elever og unge i hele landet.

Studentum kan unge mennesker blive klogere på uddannelsesjunglen og med konkrete eksempler blive inspireret til at vælge den rigtige uddannelse og finde den rette arbejdsplads. Nu kan de også finde Herlufsholm Skole og læse vores medarbejderes historier om, hvordan fagligheden bruges i det daglige arbejde og hvordan Herlufsholm er som arbejdsplads. Vores første forbillede er cand.mag. i engelsk og historie Christoffer Miller Dahl, der underviser i gymnasiet, men hans bidrag vil løbende blive suppleret med mange flere medarbejderes i håbet om, at flere unge vil gøre karriere som undervisere i både folkeskolen og gymnasiet,hvor der altid er brug for flere dygtige og engagerede undervisere - også på Herlufsholm.

Mød Herlufsholm på Studentum