Tilmeldingen til skituren 2019 er åben

08/6-2018

Hvert år i uge 7 arrangerer fritidskontoret en skitur for skolens 10. klasser og gymnasieelever. Det er en rejse med eleverne i centrum, men hvor der samtidig er lærerdeltagelse for at sørge for alt det praktiske og for at være behjælpelige i nødstilfælde.

Skituren i 2018 gik igen til Livigno, og sikke en tur det var!

Eleverne blev sat i stævne i Kastrup lufthavn, og rejsen derfra med fly og bus til det eksklusive skisportssted gik upåklageligt. Året før var der tekniske udfordringer med passagen ind i dalen, hvor trafikken af pladsmæssige årsager kun kan bevæge sig i en retning ad gangen, men i år kørte vi lige igennem og kunne komme direkte ind på hotellet og blive indkvarteret.

Næste morgen efter morgenmaden tog vi alle afsted og fik gearet hele gruppen op med ski, støvler, etc. og inden, der var gået en time, var alle deltagere i gang med at stå på ski. Vejret var med os så godt som alle dage, og dermed blev syv dage med gruppen præget af en masse skisport på forskellige niveauer, hvilket resulterede i en flok udmattede elever i højt humør.

En lur på værelset gør som bekendt underværker efter en lang dag på ski, og en del aftener var der da også kræfter til at gå ud efter aftensmaden for at udforske de natlige faciliteter, som Livigno også har at byde på. Uge syv er ”dansker uge” i den italienske ferieby, og derfor var natklubberne spækket med gæster, der kunne tale sammen og feste sammen. 

Præmissen for at tage på en skiferie er jo som bekendt at stå på ski og derfor er reglen for deltagelse ved skolens skitur, at alle skal møde til morgenmaden og efterfølgende ud at stå på ski - og det kom de. Selvom nogle morgener af gode grunde var sjovere end andre, så udtrykker eleverne glæde ved reglen om at komme ud at stå hver dag.

Når man tilbringer en intensiv uge med så stor en gruppe gymnasieelever, bliver man i den grad bekræftet i, hvor ualmindeligt modne, selvstændige, hjælpsomme og i det hele taget behagelige unge mennesker, vi er så heldige at arbejde med på Herlufsholm, og i år var ingen undtagelse.

Tak til årets deltagere. Vi glæder os allerede til at rejse med jer næste år og dele de oplevelser, som man kun kan få på skiferie.

De bedste hilsener,
Fritidskontoret

Tilmelding til skituren i 2019

Det er nu muligt at tilmelde sig skolens skitur 2019 - LÆS MERE HER.

tilmeld dig skituren 2019