Julebazar og Åbent Hus på Herlufsholm

09/12-2017

Lørdag d. 9. december kl. 10-13 inviterer Herlufsholm til åbent hus.

Dagens program byder blandt andet på en uddannelsesmesse i Festsalen, hvor børn, unge og forældre kan høre mere om skolens forskellige uddannelsestilbud. Rektor byder velkommen kl. 10, hvorefter skolens ledelse vil overordnet fortælle om, hvad Herlufsholm kan tilbyde børn og unge, der overvejer at gå i skole her. Derefter er der rig mulighed til at snakke med skolelederne, lærere og elever og få svar på de spørgsmål, man måtte have om livet som elev på Herlufsholm.

Vi anbefaler, at man kommer kl. 10 og følger hele dagens program.

Der vil før frokost være rundvisning på skolen. Her kan man få et kig indenfor på en elevgård, se Dronningen i øjnene i skolens festsal eller beundre de flotte samlinger. Samtidigt håber vi, at mange vil kigge ned forbi elevernes julebazar i Klostergården, hvor de i samarbejde med glade sponsorer samler ind til SOS-Børnebyerne.

Tilmeld dig til åbent hus her og få tilsendt lidt materiale og lørdagens program pr. mail. I tilfælde af en uventet aflysning, vil du ligeledes få besked direkte i din mailbox.

Følg også gerne med på Facebook.

Vi glæder os til at se jer!