Tilmeld dig årets skitur

09/10-2017

Turen går til Italien, nærmere bestemt den toldfrie by Livigno. Indkvartering foregår på Hotel Teola. Hotel Teola er et hyggeligt hotel, der ligger ideelt placeret med en fantastisk udsigt over Livigno-dalen. En udsigt, som kan nydes i fulde drag fra solterrassen efter dagens skiløb. Formålet med turen er, at give så mange elever som muligt en mulighed for at tage på skiferie under organiserede og trygge rammer. En typisk dag vil starte med morgenmad efterfulgt af skiløb resten af dagen, herefter aftensmad afsluttende med mulighed for at gå i byen. På turen deltager fra fritidskontoret Karsten Nielsen og Sammy Sieck.

Læs mere om hotellet her.

Afrejse: Lørdag d. 10. februar 2018 med fly fra Kastrup Lufthavn til Innsbruck.
Hjemkomst: Lørdag d. 17. februar 2018 med fly til Kastrup Lufthavn.

Pris og tilmelding

Prisen for deltagelse i denne tur er pr. deltager 8.700 kr.
Det er muligt at søge tilskud til turen gennem Elevernes Rejsefond
Prisen inkluderer: transport, indkvartering, halvpension (morgen og aftensmad) og liftkort.
Tillæg for leje af ski: 495 kr.
Tillæg ved tansport af ski: 395 kr.
Afbudsforsikring: 295 kr.
Skiskole (2 timer, 6 dage): 895 kr.

Tilmelding (bindende) senest 27. oktober 2017 på skolens kontor eller på fritidskontoret.
Der er max 30 pladser.
Betaling foregår via hovedregnskabet.

Fritidskontoret vil til enhver tid stå til rådighed for yderligere information.