Rektor byder velkommen

Velkommen til Herlufsholm Skole og hjemmeside.

Jeg byder dig indenfor til at læse om en skole med stærke traditioner og håber, at siderne her vil tage dig på en tur rundt, der vil stille din nysgerrighed om, hvad Herlufsholm er i dag i 2019. Jeg håber også, at du som læser her, har fundet os på Facebook eller Youtube, hvor dele af skolens liv også er synlige.

Jeg ønsker, at du vil få det indtryk, at vi, selv med en lang og traditionsrig historie, er nutidige i vores udtryk og samtidig har blikket rettet imod fremtiden. Vores mål på Herlufsholm er atvære en førende dansk kostskole med et stærkt globalt udsyn, hvor alle trives og udfordres til at finde deres potentiale. Vi ønsker, at de som går i skole eller på arbejde her oplever at være værdsat og en del af en større helhed i et gensidigt forpligtende fællesskab til både egen gavn og til gavn for dem omkring én.

Virkeligheden kan tit overgå ens forestillinger, så lad dit digitale besøg blive fulgt op af en tur til Herlufsholm. Vi vil gerne overraskes med et besøg og måske også overraske dig!

Mikkel Kjellberg
Konstitueret rektor