Herlufsholm events i Stockholm

Find our English version here.

I perioden fra d. 4. til den 6. februar besøger repræsentanter fra Herlufsholm Stockholm og inviterer i den forbindelse til et par events, hvor muligheden for en international uddannelse i Danmark er i centrum.

Leder af Internationale Anliggender og Udvikling Ann Hansen og Head of IB Natascha Philip byder velkommen og holder et oplæg om Herlufsholm, kostskolen og livet som elev på skolen i dag.

Hvis I overvejer en kostskole i Danmark, er her en unik chance for at høre mere om Herlufsholms særegne historie, de mange traditioner og mulighederne for både dansk og international uddannelse.

 

Praktisk information

4. Februar

Herlufsholm inviterer til uddannelsesarrangement kl. fra 15:30 - 17:30 hos British International School of Stockholm (BISS), Ekeby Campus, Rinkebyvägen 4, 182 36 Danderyd.

5. Februar

Herlufsholm inviterer til uddannelsesarrangement kl. 10:30 - 12:30 og igen fra 16:30 - 18:30 hos Sjöfartshuset Festvåningar, Skeppsbron 10, 111 30 Stockholm.

 

6. Februar

Herlufsholm og Philip Deichmann inviterer til reception + præsentation kl. 19:00 på Ericsbergs Slott, 641 93 Katrineholm.

 

Tilmelding senest d. 2. februar.

Tilmeld jer arrangementet herunder og følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende fortæller om skolen, dens hverdag og livet som kostelev.

 

Se også vores andre arrangementer:

 

Læs mere:

Et helt liv på HerlufsholmAnn Hansen fortæller om, hvordan det var at starte som elev på Herlufsholm og siden hen at vende tilbage som lærer og blive en del af ledelsen. 

Use the IB Diploma as a gateway to an international life: Natascha Philip, Leder af IB, fortæller om fordelene ved at tage en international studentereksamen.

Fremtiden tilhører de internationaleRektor Flemming Zachariasen deler sine tanker om, hvad global uddannelse er, og hvorfor det er en af grundelementerne i Herlufsholms uddannelsessyn.

Tilmelding til Events

INFO
Choose a date