Kom og besøg os

Du og din familie kan helt uforpligtende komme på besøg på Herlufsholm Skole til et af vores Åbent hus arrangementer.

Åbent hus er en mulighed for at få en rundvisning på skolen og høre mere om de forskellige uddannelser. Vi holder arrangementet på en lørdag, hvor der er undervisning for eleverne, således at det er muligt at mærke livet og kulturen her hos os. Der vil være elever og lærere til stede, som du kan snakke med.

Vi anbefaler, at du deltager i hele arrangementet og går ind på vores Facebookside for at se dagens specifikke program. Er du ikke medlem på Facebook, kan du tilmelde sig arrangementet via nedenstående formular og derigennem få besked om dagens program samt om eventuel aflysning.

I skoleåret 2018/2019 holder Herlufsholm Skole åbent hus:

 • 6. oktober kl. 10-14

  Åbent hus for grundskole, gymnasium og IB
  Vi inviterer indenfor i skolens Festsal til en lille uddannelsescafé, hvor det vil være muligt at snakke med repræsentanter for grundskole, gymnasium og IB, møde elever og lærere. Kl. 11.30 viser vi rundt på skolen. Ved arrangementets afslutning byder skolen på en let frokost.

 • 8. december kl. 10-14

  Åbent hus for grundskole, gymnasium og IB
  Vi inviterer indenfor i skolens Festsal til en lille uddannelsescafé, hvor det vil være muligt at snakke med repræsentanter for grundskole, gymnasium og IB, møde elever og lærere. Kl. 11.30 viser vi rundt på skolen. Eleverne afholder denne dag den årlige julebazar, hvor de med et lille julemarked og tombola indsamler penge til SOS-Børnebyerne. Ved arrangementets afslutning byder skolen på en let frokost.

 • 12. januar kl. 13-15

  Informationsdag for grundskolens 6. og 7. klasse
  En særlig orienteringsdag for forældre og børn, der er interesseret i at starte i 6. eller 7. klasse i 2018. Her informeres om skolestart, vores fokus på trivsel og kammeratskab, faglighed og forventninger samt generelt om, hvordan det er at være elev på Herlufsholm.

 • 2. februar kl. 12-15

  Informationsdag for gymnasiet og IB
  Vi inviterer indenfor i skolens Festsal til en lille uddannelsescafé, hvor det vil være muligt at snakke med repræsentanter for grundskole, gymnasium og IB, møde elever og lærere. Vi viser også rundt på skolen og kostskolen. Arrangementet holdes sideløbende med skolens internationale basketballturnering, og det vil derfor være muligt at mærke den internationale stemning på Herlufsholm, når elever fra venskabsskoler i Europa er på besøg. I forbindelse med arrangementet byder skolen på en let frokost.
   

Mød os i udlandet

 

Meld dig til

Meld dig til herunder. Når dagen nærmer sig, sender vi dig en hilsen med informationer om dagens program, praktiske informationer og lignende. I tilfælde af aflysning vil du få besked.

Choose date
E-mail
We would like to hear about