Herlufsholms grundskole holder til i egen, nyrenoveret bygning

Åbent hus

Du og din familie kan helt uforpligtende komme på besøg på Herlufsholm Skole til et af vores arrangementer. 

Ved vores normale Åbent hus-arrangementer er det muligt at få en rundvisning på skolen og høre mere om de forskellige uddannelser. Vi holder arrangementet på en lørdag, hvor der er undervisning for eleverne, således at det er muligt at mærke livet og kulturen her hos os. Der vil være elever og lærere til stede, som du kan snakke med.

I skoleåret 2021/22 holder Herlufsholm Skole Åbent hus-arrangementer og informationsmøder: 

  • 20. januar kl. 19.00 - Virtuel informationsaften for grundskolen 

Har du ikke modtaget et link til informationsmødet? Tjek din spam-mappe, da mailen kan være havnet der. Der er sendt link til deltagerne i uge 3.

Informationsaftenen er for alle, som er interesserede i at starte i grundskolen. Her informerer vores grundskoleleder Anne-Louise Boelsmand om skolestart, vores fokus på trivsel og kammeratskab, faglighed og forventninger samt livet som elev på Herlufsholm. Arrangementet finder foregår virtuelt via Teams og starter kl. 19.00 og varer til ca. 20.00.

  • 5. februar kl. 12.00 - Åbent hus for ungdomsuddannelserne

Åbent hus-arrangementet er for alle, som er interesserede i at starte på Herlufsholm i Pre-IB, IB eller gymnasiet som enten dag- eller kostelev. Her vil rektor Mikkel Kjellberg begynde arrangementet med et oplæg om skolen, hvorefter vi har arrangeret rundvisning og studiecafé. Arrangementet starter kl. 12.00 og varer til ca. 14.30.

Du tilmelder dig i formularen nederst på denne side. 

 

Meld dig til

Meld dig til herunder. Når dagen nærmer sig, sender vi dig en hilsen med informationer om dagens program, praktiske informationer og lignende. I tilfælde af aflysning vil du få besked.

E-mail
We would like to hear about