Herlufsholms grundskole holder til i egen, nyrenoveret bygning

Åbent hus

Du og din familie kan helt uforpligtende komme på besøg på Herlufsholm Skole til et af vores arrangementer. 

Ved vores normale Åbent hus-arrangementer er det muligt at få en rundvisning på skolen og høre mere om de forskellige uddannelser. Vi holder arrangementet på en lørdag, hvor der er undervisning for eleverne, således at det er muligt at mærke livet og hverdagen på Herlufsholm Skole. Der vil være elever og ledelsesrepræsentanter til stede, som du kan snakke med.

I skoleåret 2022/23 holder Herlufsholm Skole Åbent hus-arrangementer og informationsmøder: 

  • 23. februar kl. 19.00 - Informationsaften for ungdomsuddannelserne

Informationsaftenen er for alle, som er interesserede i at starte på Herlufsholm på en af vores ungdomsuddannelser som enten dag- eller kostelev. Her vil Heis (rektor) Gitte Nørgaard, vicerektor Martin Arvedlund, kostskoleleder Susanne Geisler og uddannelsesleder IB Richard Hannon og nogle nuværende elever fortælle om livet på Herlufsholm som elev - herunder vores fokus på trivsel, klassekultur, fællesskab og faglighed. Arrangementet varer en times tid fra kl. 19.00 til kl. 20.00 og afsluttes med kaffe/te.

Du tilmelder dig i formularen nederst på denne side. 

  • 25. februar kl. 8.45 - Elev for en dag

"Elev for en dag" er for alle, som er interesserede i at starte på Herlufsholm i grundskolen eller gymnasiet (IB eller STX) som enten dag- eller kostelev. Dagen starter med, at du og de andre elever for en dag mødes på rektors kontor sammen med din tildelte buddy til en kort introduktion. Derefter går du til morgensang sammen med din buddy. Du følger din buddy hele dagen til både undervisning og måltider. Elev for en dag slutter kl. 14.30.

Du tilmelder dig i formularen nederst på denne side. 

  • 28. marts kl. 19.00 - Informationsaften for grundskolen

Informationsaftenen er for alle, som er interesserede i at starte på Herlufsholm i grundskolen som enten dag- eller kostelev. Her vil grundskoleleder Anne-Louise Boelsmand og nogle nuværende elever fortælle om livet på Herlufsholm som elev - herunder vores fokus på trivsel, klassekultur, fællesskab og faglighed. Arrangementet varer en times tid fra kl. 19.00 til kl. 20.00 og afsluttes med kaffe/te.

Du tilmelder dig i formularen nederst på denne side.

 

Meld dig til

Meld dig til herunder. Når dagen nærmer sig, sender vi dig en hilsen med informationer om dagens program, praktiske informationer og lignende. I tilfælde af aflysning vil du få besked.

E-mail
We would like to hear about