Herlufsholms grundskole holder til i egen, nyrenoveret bygning

Åbent hus

Du og din familie kan helt uforpligtende komme på besøg på Herlufsholm Skole til et af vores arrangementer. 

Ved vores normale Åbent hus-arrangementer er det muligt at få en rundvisning på skolen og høre mere om de forskellige uddannelser. Vi holder arrangementet på en lørdag, hvor der er undervisning for eleverne, således at det er muligt at mærke livet og hverdagen på Herlufsholm Skole. Der vil være elever og ledelsesrepræsentanter til stede, som du kan snakke med.

Åbent hus i skoleåret 2023-2024

  • Åbent hus den 24. februar 2024 kl. 12.00

Mød Heis (rektor) og kommende skolekammerater til Åbent hus. Her vil nuværende elever give dig en rundvisning og fortælle om livet som elev på Herlufsholm - herunder vores fokus på trivsel, klassekultur, fællesskab, traditioner, faglighed og alt det andet, der følger med. Arrangementet slutter kl. 14.30.

  • Informationsaften grundskolen den 19. marts 2024 kl. 19.00

Mød Heis (rektor), grundskoleleder og kommende skolekammerater til Informationsaften for grundskolen. Her vil Heis og nuværende grundskoleelever fortælle om livet på Herlufsholm - herunder vores fokus på trivsel, klassekultur, lave klassekvotienter, fællesskab og faglighed. Arrangementet varer en times tid fra kl. 19.00 til kl. 20.00 og afsluttes med et let traktement.

Meld dig til

Meld dig til herunder. Når dagen nærmer sig, sender vi dig en hilsen med informationer om dagens program, praktiske informationer og lignende. I tilfælde af aflysning vil du få besked.

Kom med indenfor

I videoen nederst på siden tager Emma og Frederik dig med rundt på skolen.

E-mail of parent
Mobile number of parent
We would like to hear about

Herlufsholm Frederik Og Emma
Kom med Emma og Frederik rundt på Herlufsholm