Fugleskydning 3.jpg

Vejledning og omsorg

Der er mange ting, der rør' sig, når man er ung, og sommetider får man brug for at vende tingene med en voksen, der ikke selv er involveret i sagerne.

I disse særlige Corona-tider har tre af skolens vejledere lavet denne hilsen:

Herlufsholm Skole har en række tilbud til eleverne. Som udgangspunkt kan elever til enhver tid tage fat i deres klasselærer, mentor eller sovesalslærer. Ønsker de at tale med én, der er udenforstående, tilbyder skolen nedenstående muligheder:

 

Ungerådgiver Maria Lorentzen

Tlf. 51 34 39 60 eller mail mlo@herlufsholm.dk

Maria varetager problemer med trivsel eller eksklusion for elever på skolen, herunder rådgivning, coaching, vejledning, forebyggende indsatser og konfliktløsning/rundbordssamtaler. Henvendt til gymnasie og IB.

 

Trivselslærer Henriette Holde Jørgensen

SMS på 28 57 79 74 eller mail hhj@herlufsholm.dk

Henriette tager sig af elever, der føler angst eller har bekymringstanker omkring skolelivet, fx frygt for gruppearbejde, dårlige karakterer eller præstations- og/eller eksamensangst. Henvendt til grundskole.

 

Studievejleder i grundskolen Marie Louise Pedersen

mail mlp@herlufsholm.dk

Studievejledere i gymnasiet og IB Ingrid Sinding, Charlotte Fausing & Birgitte Berner

mail isi@herlufsholm.dkcfa@herlufsholm.dk & bbe@herlufsholm.dk

Studievejlederne orientere om uddannelsesmuligheder i forbindelse med overgangen fra grundskole til gymnasium/IB samt efter studentereksamen.

 

Sygeplejerske Mie Sehested

Tlf. 55 75 35 80 eller mail as@herlufsholm.dk

Mie varetager det daglige arbejde med omsorg for og behandling af primært kostelever på SUS, herunder indlæggelser, skadestue, henvisning til læge eller andre fagpersoner, bestilling af receptmedicin, kørsel og så videre. Mie tager sig også af akut behandling af skolens elever ved småskader eller brug for håndkøbsmedicin.