HKH Kronprins Frederik holder oplæg på Herlufsholm

Dyrk det, du er bedst til

Har du et fagligt, organisatorisk og personligt overskud, giver Herlufsholm dig mulighed for at udvikle dit talent, oparbejde studiekompetencer og få unikke muligheder og spændende netværk.

De gode kan blive de bedste

Herlufsholm Skole er certificeret talentskole. Gennem en lang årrække har eleverne fra Herlufsholm gjort skolen til en af de mest vindende skoler i nationale talentkonkurrencer inden for naturvidenskab og humaniora. Vi har ambitioner på dine vegne og ønsker at tilgodese talent indenfor forskellige typer og fag, så vi giver flest mulige elever chancen for at arbejde med og forbedre det, de brænder for.

Det kunne for eksempel være ved at deltage i:

Foruden hvad skolen selv kan tilbyde, ønsker vi at give dig mulighed for at arbejde med eksterne samarbejdspartnere. Det kan eksempelvis være med Akademiet for Talentfulde Unge, Junior Talent og Science Talent eller med masterclasses og eksterne oplægsholdere.

Certificeret talentskole

 

Herlufsholm er en certificeret talentskole og har derfor altid mindst en uddannet talentvejleder. Læs mere om talentskolernes tilbud til de talentfulde børn og unge.

 

Vi har været certificeret talentskole siden 2017 og har også opnået certifikat for 2024.