Sovesal på Herlufsholm Kostskole

Flyt ind på Herlufsholm Kostskole

Velkommen til et helt særligt fællesskab, der favner dig, gør din hverdag sjovere og giver dig venskaber, der vil vare livet ud. Når du flytter ind som kostelev, kommer du til at bo sammen med jævnaldrende på en af skolens 10 elevgårde. Her får du et værelse, du kan slappe af sammen med gårdens elever i den fælles tv- og opholdsstue, der er et lille køkken, toiletter og badefaciliteter. Weekenderne på skolen byder på en lang række aktiviteter og baller spredt ud over skoleåret. Det er aldrig kedeligt at være kostelev på Herlufsholm.

Har du spørgsmål?

Kontakt os gennem denne formular. Vi er altid parat til at hjælpe.

Oplev Herlufsholm

Herlufsholm Skole er et sted, der skal opleves. Du kan starte med vores virtuelle rundtur på skolen.

Livet som kostelev

Det giver et fantastisk fællesskab, når man sammen flytter ind på sin skole. På Herlufsholm Kostskole forsøger vi at strukturere dagen på en sådan måde, at alle har mulighed for både at slappe af, deltage i aktiviteter og lave deres lektier. Hver anden weekend bliver du på skolen, og her byder kostelevlivet på mange aktiviteter, såsom skole-/gårdturneringer, biografture, hyggeaftener – foruden alle skolens almindelige traditioner, baller og aktiviteter. Det bliver aldrig kedeligt at være kostelev på Herlufsholm.

Søg om at blive kostelev

Vi optager elever hvert år baseret på individuelle samtaler. Har du lyst til at komme i betragtning, skal du blot sende en ansøgning af sted til os, og vi vil efterfølgende indkalde dig til en optagelsessamtale. Du er også velkommen til at opleve skolen fysisk til et af vores Åbent hus-arrangementer.

Book en fremvisning og hør mere om din fremtid på Herlufsholm