6.jpg

To spændende uger på Herlufsholm

Både for udenlandske og danske børn

Herlufsholm tilbyder også en sommerskole for børn i alderen 12-16 år.

Hvert år byder sommerskolen danske og udenlandske børn indenfor, som har lyst til at opleve den særlige stemning, som Herlufsholm har, og som ønsker at prøve kræfter med et internationalt miljø. Det er en lille sommerskole med ca. 35-40 deltagere, så alle lærer hinanden at kende, og der er tid og overskud til, at alle føler sig set og hørt.

 

Differentieret sprogundervisning

For de udenlandske elever er sommerskolen en chance for at opleve, hvordan det er at gå på en dansk kostskole. De får undervisning i det danske sprog, lærer om dansk kultur og samfund og danner sig et indtryk af, hvordan de ville have det som kostelev på Herlufsholm.

De danske elever bliver blandet med de udenlandske, så der er rig mulighed for at træne de engelsksproglige kundskaber og få større selvsikkerhed ved at opleve, at de sagtens kan gøre sig forståelig, selvom det sproglige måske ikke altid er perfekt. De får også et særligt medieprojekt, hvor de lærer om præsentationsteknik, interview og ikke mindst at planlægge et filmprojekt med optagelse, redigering og klipning.

Masser af sjov og hygge

Sommerskolens fællesprogram byder på fysiske og kreative aktiviteter. Hver dag deltager eleverne i sport, leg og spil, og alle skal meldes til et kreativt fag, som kan være musik, drama eller billedkunst. Derudover er programmet spækket med sociale, hyggelige aftener og ekskursioner.

Læs mere om Herlufsholm Sommerskole

Hvad end du er udenlandsdansker, pæredansk eller blot nysgerrig på dansk kultur, så er du velkommen på Herlufsholms internationale sommerskole, som strækker sig over to uger i sommerferien.

Følg linket her til sommerskolens hjemmeside.