DoE.jpg

Giv dig selv en udfordring

The Duke of Edinburgh’s International Award er et udfordrende internationalt anerkendt diplomprogram, for dig, der vil udfordrer dig selv på evner, vilje og vedholdenhed.

The Award blev først introduceret i England i 1956 af HKH Prins Philip, Hertugen af Edinburgh. Siden sin introduktion har programmet bredt sig til mere end 100 lande, det har inspireret tusindvis af unge til at prøve kræfter med sig selv, og diplomet er særdeles brugbart for dig, der ønsker at søge ind på et universitet i udlandet.

 

The Award på Herlufsholm

Du vælger aktiviteter inden for 4 sektioner (sport, evner, hjælpearbejde og ekspedition) i 1 skoleår på bronzeniveau, 1½ skoleår på sølvniveau og 2 skoleår på guldniveau. Gennem dit fokus på dygtiggørelse, arbejder du målrettet med selvudvikling og belønnes for din gennemførelse med diplom, et Award badge og Herlufsholms Trolleskjold.

I løbet af programmet vil du deltage og dygtiggøre dig i en fysisk og kreativ aktivitet. Du skal også udføre velgørende, frivilligt arbejde. Til alle tre sektioner kan du finde aktiviteter i skolens fritidsprogram eller selv komme med forslag til din award leader. Hvert niveau afsluttes med en ekspedition eller overlevelsestur, hvis sværhedsgrad afhænger af dit niveau. Her skal du i en lille gruppe tilbagelægge en fastlagt distance og klare dig på egen hånd i naturen. Tidligere guldekspeditioner er gået til Island.

Se herunder en video fra Guldekspeditionen i 2018 - lavet af eleverne selv.

The Award

 

Læs mere om The Duke of Edinburgh’s International Award i skolens folder eller på deres egen hjemmeside.