Affaldplus.jpg

Kom i brobygning på Herlufsholm Skole

Det er muligt for dig at prøve Herlufsholm af som brobygningselev i gymnasiet eller på vores internationale IB Diploma.

Her vil du få en fornemmelse af, hvad det vil sige at være elev på Herlufsholm. Du afprøver, hvordan vi arbejder i undervisningen på en gymnasial uddannelse, og hvad der kræves af dig. Du får indblik i, hvilke fag og studieretninger, vi tilbyder, og hvad en studentereksamen fra Herlufsholm kan bruges til. Overvejer du den internationale linje, kan du afprøve, hvordan det er at blive undervist på engelsk med unge fra hele verden.

I løbet af tiden her, kommer du rundt på skolen og bliver introduceret til Herlufsholm og den særlige kultur, skolen har. Du deltager for eksempel i morgensang, spiser frokost sammen med eleverne i skolens spisesale, og du vil også komme til at prøve kræfter med vores skolebeklædning. Du skal selvfølgelig ikke ud og investere i en skoleuniform, men vi beder dig om at tilpasse din påklædning, så den matcher så vidt muligt. Det vil sige, at du skal iklæde dig tøj i mørke-/mellemgrå og mørkeblå farver, og det er for eksempel ikke tilladt at gå med hue eller kasket i skoletiden.

Tilmelding til brobygning og introduktion foregår via Ungdommens Uddannelsesvejledning.

 

Praktiske informationer til dig, der skal i brobygning

Vi glæder os til at tage imod dig og byde dig indenfor til nogle spændende dage på Herlufsholm.

Den første dag skal du møde på skolen fra kl. 08.05 til 14.30. Du skal mødes med en lærer og de andre brobygningselever ved skolens caféområde, som kaldes Hylen – hvis du ikke har været på skolen før, så find vores rektorkontor eller spørg en af vores elever om vej. Vi starter med en velkomst og derefter en rundvisning på skolen.

Bagefter får du udleveret dit skema, og så går dagen for alvor i gang.

Du kommer til at følge gymnasie- og IB-elevernes almindelige dagsrytme. Du kan se dine fag og lokaler på skemaet, du får udleveret, og kl. 10:20 får du en formiddagsbolle/et stykke frugt udleveret i Hylen. Du spiser frokost sammen med skolens øvrige elever i spisesalene. Begge måltider er gratis.

Du er selvfølgelig velkommen til at se dig omkring på skolen, men vi beder dig respektere, at elevgårdene kun er for skolens kostelever. Hvis du gerne vil gå lidt rundt på egen hånd, kan du få et oversigtskort udleveret på skolens kontor, og på den måde sikre, at du ikke kommer til at gå ind et forkert sted.

Har du spørgsmål, bliver du syg eller har svært ved at finde vej, så kontakt en af vores sekretærer. Du kan ringe på tlf. 55 75 35 00 eller skrive en mail til rektorkontor@herlufsholm.dk

Gymnasiet og IB

Du kan allerede nu læse mere om vores gymnasium og de internationale uddannelser Pre-IB og IB Diploma.