Nyheder

Historiens vingesus mærkes alle steder på Herlufsholm Skole

Rundvisninger i sommerferien

31/5-2018

Herlufsholm har i samarbejdet med Næstved Turistforening arrangeret to daglige rundvisninger hver onsdag i juli og august måned. Det er to af skolens elever, der står for rundvisningerne, og de vil fortælle om skolens historie, livet som elev og vise interesserede ind bag den gamle skoles mystiske mure.

Herlufsholm hylder Herluf Trolle og Birgitte Gøye på Trolledag d. 14. januar

Herluf Trolle fylder 502 år

11/12-2017

Søndag d. 14. januar er Herluf Trolles fødselsdag og i år fylder han 502 år. Det fejres på Herlufsholm med en ceremoni i kirken tidligt om morgenen med en tale og taksigelse til skolens grundlæggere. En helt særlig tradition, som minder os alle om skolens historiske rødder.

To elever samler ind til SOS-Børnebyerne ved den årlige julebazar

Julebazar på Herlufsholm

09/12-2017

Lørdag d. 9. december kl. 13-16 inviterer Herlufsholms SOS-Børnebygruppe til julebazar i klostergården med tombola, boder, gløgg og æbleskiver.

Den smukke, gamle Herlufsholm Kostskole i aftentimerne

Herlufsholm Fantasy bogmesse

28/9-2017

Danmarks eneste fantasy bogmesse afholdes i år d. 20. - 21. oktober. Den gamle kostskole er som skabt til eventyr, og på bogmessen vil forlag, forfattere, læsere og rollespillere mødes med den gode, fantasifulde fortælling i centrum

Velkommen til Herlufsholm Skole og Gods

Sommerens rundvisninger

01/8-2017

Skolen tilbyder rundvisninger med historiefortæller hver onsdag kl. 16-18 i perioden fra d. 26. juni til d. 31. august. Billetter kan købes på Turistinformationen, Ventesalen, Banegårdspladsen i Næstved.