Herlufsholm har en flot fysisk samling

Den Herlovianske Ånd

Der er noget ganske særligt over Herlufsholm. En historisk ånd, der for nogle forbindes med gammel, dansk historie, mens andre tænker på de spændende romaner om Harry Potter og Hogwarts.

Selvom der ikke går troldmænd og hekse på Herlufsholm, så forstår vi, at besøgende finder skolen og dens lange historie spændende, og vi inviterer derfor flere gange om året indenfor i vores gamle bygninger og samlinger samt fortæller om den herlovianske ånd og historie.

 

Rundvisninger

Der er to typer af rundvisninger på Herlufsholm.

Først og fremmest får man en rundvisning i forbindelse med optagelsessamtalen med en af vores skoleledere eller kostskoleleder. På den måde er det muligt at afklare, om Herlufsholm kunne være et interessant match for ens barn. Du kan læse mere om optagelsesprocessen på skolens hjemmeside.

Det er selvfølgelig også muligt at se Herlufsholm uden at være interesseret i at blive elev på skolen. Vi byder ofte velkommen til forskellige foreninger, grupper og lignende, der synes, en fælles udflugt til Herlufsholm kunne være spændende. Vores faste rundviser tager imod disse grupper og ønsker man en aftale med ham kan han kontaktes på e-mail til rundvisning@herlufsholm.dk. Denne type af rundvisning koster 75 kr. pr. deltager (min. 750 kr.) inkl. en informationsfolder om Herlufsholm. Provenuet går til Herlufsholms ”bevaringskasse”, som støtter bevaringen af Herlufsholms kulturarv, udgivelse af informationsmateriale, m.v.

Derudover har vi ofte rundvisninger i forbindelse med sommerferierne og Næstved City Night.

 

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for rundvisning, kan du kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Kontakt os // Contact us

Choose type of tour


Write message