Historiens vingesus mærkes alle steder på Herlufsholm Skole

Støt Herlufsholm Skole og Gods

Som privatskole skal Herlufsholm selv finansiere skolens udvikling, både hvad angår forskellige pædagogiske udviklingsprojekter, men også renovering og fornyelse i form af byggeprojekter.

Herlufsholm søger tilskud blandt andet gennem ansøgninger til fonde og virksomheder, men en stor del af donationerne kommer også gennem gaver fra forældre, gamle elever og andre, der føler en tilknytning til den gamle skole.

Din donation hjælper os på vej

Når du donerer til skolen – uanset størrelse – er du med til at sikre, at Herlufsholm også i fremtiden kan tilbyde tidssvarende og trygge rammer, sideløbende med lærerige og udfordrende undervisnings- og fritidsaktiviteter.

Vi modtager enhver donation med glæde og taknemmelighed. Selv små beløb kan have stor betydning, da opbakningen viser andre fonde og virksomheder, at der er bred opbakning omkring skolens projekter.

Dertil kommer, at Herlufsholm hvert år skal have et stort antal bidrag for at kunne opretholde godkendelse ifølge Ligningslovens §8.a, som er den godkendelse, der sikrer, at donorer får skattefradrag for deres donationer.

 

  • Renovering og opgradering af Sportspladsen

    Sportsfaciliteterne bliver flittigt brugt i både undervisning og fritid og trænger til en opdatering. I første fase, som blev påbegyndt i 2016, er en del af Sportspladsens faciliteter blevet renoveret, og der er samtidigt etableret en ny kunststofgræsbane, en par 3 golfbane, fitness stationer i skoven mv. Denne første fase støttes af Knud Højgaards Fond med 2 mio. kr. Anden etape er planlagt til 2027-2028.

 

Ring og få en snak

Du kan nemt donere via vores hjemmeside, men hvis du overvejer en større donation, har et specifikt projekt i tankerne eller har brug for mere information, kan du enten bruge nedenstående kontaktformular eller tage direkte kontakt til vores Fundraisingkoordinator Rie Ebbe Andersen på tlf. 55 75 35 91 eller mail til rea@herlufsholm.dk.

Kontakt os

Skriv en besked til os