Privatlivspolitik

Herlufholms persondatapolitik og cookieinformation 

Herlufsholm Skole og Gods bestræber sig på at gøre din oplevelse på vores hjemmesider så interaktiv, relevant og brugervenlig som mulig. Det gør vi blandt andet ved at benytte cookies eller lignende teknologier, der lagrer oplysninger om dit besøg på vores websted.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. For eksempel kan cookies anvendes til at vise, om du har besøgt vores hjemmeside tidligere, og til at identificere, hvilke dele af vores hjemmeside, du muligvis er mest interesseret i.

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for, hvilke cookies, der kan lagres på din computer.
Læs mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvad bruger Herlufsholm cookies til?

På vores hjemmeside benytter vi cookies til at forbedre dit besøg. Vi bruger det, der kaldes tredjepart-cookies, fordi vi gennem værktøjer som Google Analytics og Facebook Business Manager sporer og analyserer dit besøg. Der er i den forbindelse tale om ikke-personlige oplysninger, men derimod en interesse i det online fodspor, du efterlader, når du bevæger dig rundt online.

Personlige oplysninger

I forbindelse med din aktivitet på vores hjemmeside kan du via kontaktformularer og ansøgningsskemaer indtaste personlige oplysninger. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved at indtaste og sende dem via vores hjemmeside. Disse oplysninger bruges til at besvare din henvendelse eller oprette dig som ansøger.

Retningslinjer for behandling af dine personlige oplysninger

Når du bruger en kontaktformular til at lave en forespørgsel, melde dig til arrangementer som fx åbent hus, købe fødselsdagspakker, sovesalstæpper og lignende indsender du dit navn og dine kontaktinformationer. Dette gør vi for at kunne behandle din henvendelse, og dine personlige oplysninger bliver kun delt med de personer tilknyttet Herlufsholm, som er relevante for besvarelsen.

Benytter du vores ansøgningsformularer til at søge ind som elev, søge om moderation, indsende helbredsoplysninger eller samtykkeerklæring, skal du vide, at vi behandler disse informationer som personfølsomme oplysninger. Når du indsender dine oplysninger, sendes de direkte til vores optagelsesansvarlige, og informationerne slettes omgående fra vores hjemmesides server. Vores optagelsesansvarlige behandler dine oplysninger i forhold til dets formål. Ansøger du som elev, vil dine oplysninger blive delt med vores skoleledelse, som står for samtale og optag. Indsender du bilag, samtykkeerklæringer og helbredsoplysninger gemmes disse, mens barnet er indskrevet som elev på Herlufsholm.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes til henvendelsen er besvaret og afsluttet – ved hjemmesidestatistik gemmes oplysningerne i 50 måneder med det formål at kunne sammenligne med tidligere år.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Dine rettigheder og accept

Du samtykker til ovenstående retningslinjer, når du besøger vores hjemmeside.

Som besøgende og ansøger har du til enhver tid ret til at trække din samtykke tilbage, få indsigt i de data, vi har om dig og bede os om at rette eller slette data. Det gør du ved at kontakte vores IT chef Pierre Damgaard Rømer på tlf. 55 75 35 52 eller mail til pdr@herlufsholm.dk.

Mere information vedrørende persondata kan findes hos den nationale databeskyttelsesmyndighed Datatilsynet.

 

Senest opdateret 15. maj 2018