Sportsmanship er en vigtig del af læringen på Herlufsholm

Vær aktiv uden for undervisningen

Herlufsholm mener vi, at et alsidigt og udfordrende fritidsliv bidrager til den enkelte elevs personlige og faglige udvikling. Du kan derfor deltage i skolens fritidsprogram som en integreret del af skoledagen.

Herlufsholm tilbyder både dag- og kostelever en lang række forskellige aktiviteter, der er placeret uden for undervisningen. Skolens fritidsprogram indeholder mere end 30 forskellige ekstraskolære aktiviteter fordelt på over 50 ugentlige hold, der alle tager udgangspunkt i elevernes ønsker, skolens tradition og årstidernes muligheder.

Eksempler på aktiviteter:

  • Sport: Ultimate frisbee, badminton, basketball, crossfit, disco fitness, fodbold, fægtning, hockey, rugby, tennis, volleyball, e-sport
  • Kreative: Musik, sang, voicelab, billedkunst, friformning
  • Boglige: Sprog, debat, SoMe-hold, finansiel forståelse, kodning, matematik, Model United Nations, mindfulness

Derudover har skolen en lang række af tilbud og initiativer, såsom skoleturneringen, brug af de grønne områder til fri leg, parkourbane, kunststofbane og skaterbane, fitnessrum. I lokalområdet kan eleverne besøge svømmehal, rideskole, golfbaner, biograf, bibliotek, m.m. Der er rig mulighed for at dyrke sine interesser, og Herlufsholm opfordrer alle elever til et aktivt liv.

Fritidsprogrammet

Tag et kig i vores nyeste fritidsprogram. Aktiviteterne tilpasses alt efter sæson, og der udgives 2-3 gange om året et nyt fritidsprogram.