Nyheder

DSC09012.JPG

Dimissionstale og legater 2020

24/6-2020

Læs rektor Mikkel Kjellbergs tale til studenterne og se listen over legatmodtagere her.

Udkig over Herlufsholms smukke, grønne områder fra Hvide Bro

Rundvisninger på Herlufsholm i sommerferien 2020

15/6-2020

Det er ikke alle skoleelever, der går på lang sommerferie og glemmer alt om skole og lektier. På Herlufsholm vil eleverne Mads Pallisgaard, Simon Grøndal Hansen, Thorvald Einarsson Hansen og Mette Foldager Donstrup bruge sommeren på at vise deres skole frem for turister og andre nysgerrige sjæle. Og de glæder sig til at få besøg.

science talenter 2.jpg

Syv nye science talenter i grundskolen

19/5-2020

Syv elever i grundskolen har ved Mærsk-McKinney Møller Videncenter i Sorø gennemført det 1-årige Science Talent Junior program, som er et inspirations- og undervisningsforløb for de mest talentfulde elever i naturvidenskab og matematik.

Blik over Herlufsholm fra Hvide Bro

CEPOS placerer Herlufsholm i top

27/4-2020

Tænketanken CEPOS placerer Herlufsholm på en flot 5. plads på den årlige rangliste over de danske gymnasiers evne til at løfte elevernes faglige niveau, den såkaldte undervisningseffekt.

Eleverne undervises også udendørs under Corona pandemien

3.g tilbage på Herlufsholm

24/4-2020

Det er nu en uge siden de første elever vendte tilbage til Herlufsholm efter længere tids hjemsendelse i forbindelse med Corona pandemien. Der er dog i første omgang kun tale om et meget begrænset fremmøde, da der fra Regeringens side kun er åbnet op for 3.g