Nyheder

Herlufsholm Luftfoto 2020

For femte år i træk: Herlufsholm modtager Det Grønne Flag fra Friluftsrådet

17/6-2024

Friluftsrådets grønne flag vajede i flagstængerne foran Trollehallen, da borgmester Carsten Rasmussen besøgte Herlufsholm i mandags. Anledningen var, at skolen netop er blevet tildelt Det Grønne Flag for sit store og strategiske arbejde med natur, miljø og bæredygtighed i undervisningen og i driften af skolen. Gennem det seneste skoleår har Herlufsholm især arbejdet med at skabe et bæredygtigt forbrug og afholdt flere arrangementer med en grøn og miljøvenlig vinkel.

Herlufsholm Luftfoto 2020

Ny Heis til Herlufsholm

24/5-2024

Det er en leder med bred uddannelseserfaring, der fremover får ansvaret for skoleledelsen og den pædagogiske linje på Herlufsholm.

Herlufsholm Luftfoto 2020

Studieretningen ”Samfund & Business” opgraderes og får nye, attraktive samarbejdspartnere

17/4-2024

Vores populære studieretning ”Samfund & Business” bliver fra skoleåret 2024/2025 opgraderet med spændende valgfag og mulighed for at arbejde sammen med nogle af de mest attraktive virksomheder i det danske og internationale erhvervsliv.

Herlufsholm Luftfoto 2020

Ny måling: Herlufsholm er topscorer i Børne- og Undervisningsministeriets nationale trivselsmåling

05/3-2024

Den årlige nationale trivselsmåling viser, at Herlufsholm er det bedste gymnasium i landet målt på læringsmiljø, faglighed og social trivsel. Trivselsmålingen, der blev foretaget på alle landets ungdomsuddannelser i december 2023, viser, at vores elever er dem, der trives bedst i hverdagen. I målingens fem kategorier ligger Herlufsholm nr. 1 på læringsmiljø, faglighed og social trivsel, mens vi ligger på landsgennemsnittet i forhold til mobning samt pres og bekymringer.

Herlufsholm Luftfoto 2020

Nyoprettet Herlufsholm Scholarship til dagelever

14/2-2024

Takket være en donation har Herlufsholm Skole oprettet et nystartet scholarship-program fra februar 2024, der giver os muligheden for at tilbyde 10 unge mennesker et fuldt betalt 3-årigt ophold som dagelev i vores gymnasium i enten STX eller IB (International Baccalaureate). De elever, der optages, vil få betalt skolepenge, studieture samt skolebeklædning for deres fulde 3-årige STX- eller IB-forløb.