Konference top.jpg

Få ordet i din magt

Er du god til at finde det gode argument og får du et kick ud af at være på, så har Herlufsholm tre gode tilbud, der kan styrke din evne til at formulere dig sagligt og præcist samt give dig selvtillid til at tale foran forsamlinger.

Round Square konferencer

Round Square skolesamarbejdet afholder årligt regionale konferencer og en stor verdenskonference. Her er fokus på det kulturelle møde mellem unge fra hele verden, og vi lover dig en helt fantastisk oplevelse, hvis du engagerer dig i Herlufsholms Round Square aktiviteter. Hver konference er baseret på et tema, og dagene byder på oplæg, gruppediskussioner, workshops, oplevelser med værtslandets kultur, sjove aktiviteter og nye venskaber.

Model United Nations

Elsker du politik, er Model United Nations en fantastisk legeplads for dig. Med konferencer i både ind- og udland får du indgående kendskab til FN’s politiske arena. Du træner hver uge sammen med de andre deltagere, så du kan være knivskarp, når du tager af sted. MUN konferencerne foregår på enkelte skoler i Danmark, men på Herlufsholm har vi tradition for at tage til dem i udlandet, blandt andet Europas største i Haag.

Debat

Her handler det om det gode argument. Du lærer de britiske debatregler og træner op til at deltage i English Speaking Union’s store nationale debatkonkurrence, hvor danske gymnasieelever konkurrerer mod hinanden. Er du dygtig, bliver du måske udtaget til landsholdet. I samråd med deltagerne besluttes det om holdet ønsker at deltage i udenlandske debatkonkurrencer.

 

Find ud af mere

Du er altid velkommen til at spørge os om dine muligheder. Ønsker du at læse mere, kan du finde mange informationer på arrangementernes hjemmesider: