Herlufsholms grundskole holder til i egen, nyrenoveret bygning

Kom og besøg os

Du og din familie kan helt uforpligtende komme på besøg på Herlufsholm Skole til et af vores Åbent hus arrangementer.

Åbent hus er en mulighed for at få en rundvisning på skolen og høre mere om de forskellige uddannelser. Vi holder arrangementet på en lørdag, hvor der er undervisning for eleverne, således at det er muligt at mærke livet og kulturen her hos os. Der vil være elever og lærere til stede, som du kan snakke med.

Vi anbefaler, at du deltager i hele arrangementet og går ind på vores Facebookside for at se dagens specifikke program. Er du ikke medlem på Facebook, kan du tilmelde sig arrangementet via nedenstående formular og derigennem få besked om dagens program samt om eventuel aflysning.

I skoleåret 2021 holder Herlufsholm Skole åbent hus: 

  • Individuelle rundvisninger 11. jan. - 11. feb. 

    (MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER PGA. COVID-19)

I henhold til de gældende retningslinjer for COVID-19 omlægges vores traditionelle åbent hus arrangement til individuelle rundvisninger.

Ved tilmelding til en rundvisning vil en ledelsesrepræsentant give familien en rundvisning, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål. Arrangementet vil have varighed af ca. 1 time. 

Book den ønskede dato for rundvisningen i nedenstående. Herefter vil I blive kontaktet af skolen for booking af mødetidspunkt.   

 

  • 2. marts kl. 19 (MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER PGA. COVID-19)

Informationsaften for alle, som er interesserede i at starte i 6. eller 7. klasse. Her informeres om skolestart, vores fokus på trivsel og kammeratskab, faglighed og forventninger samt livet som elev på Herlufsholm. Arrangementet starter kl. 19:00 og varer til ca. 20:30.

 

Meld dig til

Meld dig til herunder. Når dagen nærmer sig, sender vi dig en hilsen med informationer om dagens program, praktiske informationer og lignende. I tilfælde af aflysning vil du få besked.

E-mail
We would like to hear about